
با شروع تبلیغات فیلم جدید فلش، یکی از بازیگران دی سی، نارضایتی خود را از حضور در فیلم اعلام کرده است. مایکل شنان، بازیگر نقش ژنرال زاد در فیلم مرد پولادین، اعلام کرده است که علاقه ای به دنیاهای موازی در سینما ندارد. در ادامه می توانید جزئیات بیشتر اعتراف مایکل شنان درمورد فیلم فلش را بخوانید.
نارضایتی مایکل شنان از حضور در فیلم فلش
تلاش اعضای بازمانده انتقام جویان برای بازگرداندن جهان به حالت سابق پس از نابودی تانوس و سفرهای او در زمان و جهان های موازی، دنیای سینمایی مارول حفره های بیشتری پیدا کرد.
شنان در مصاحبه با کلایدر درباره فیلم فلش گفت:
«بله، نمی توانم دروغ بگویم، برای من به عنوان یک بازیگر خیلی رضایت بخش نبود. این فیلم های چندجهانی مانند کسی است که با فیگورهای اکشن بازی می کند. مثل این است که کسی با اکشن فیگور بازی کند. مثل این است که بگویند: «این شخصیت و آن شخصیت را مقابل میگذاریم تا بجنگند!» راستش عمق شخصیت پردازی اش به اندازه «مرد پولادین» نبود. این که مردم آن را باور کنند یا نه، من حتی برایم مهم نیست. راستش احساس کردم «مرد پولادین» داستان پیچیده ای دارد. فیلم «فلش» هم پیچیده است، اما داستان «زاد» نیست. من اساساً برای ایجاد یک چالش آنجا هستم.»
شنان از بازگشت به فلش خوشحال نیست
همچنین، در مورد فلش، شنان گفت:
«من برای بازگشت مردد بودم زیرا از اتفاقی که برای زک اسنایدر در آن معامله افتاد راضی نبودم. من با کارگردان فلش، اندی موشیتی صحبت کردم و گفتم: اندی، ببین، من فقط میخواهم تایید زک را بگیرم، زیرا بدون آن احساس خوبی ندارم.»
ساختار روایی فیلم فلش به این صورت است که بری آلن برای نجات جان مادرش در زمان به عقب سفر می کند، کار او باعث ایجاد تغییرات ناخواسته در جدول زمانی می شود.
فیلم فلش با بازی ازرا میلر، ساشا کی و مایکل کیتون 16 ژوئن منتشر خواهد شد.