
یک سریال هیجانی به نام “سوران”، مبتنی بر کتاب “عصرهای کریسکان” نوشته کیانوش گلزار راغب، توسط شبکه یک سیما منتشر خواهد شد. این سریال در دهه ۵۰ در منطقه سردشت جریان دارد و داستان عشق، مبارزه و میهن پرستی مردم کرد را روایت می کند. سوران به کارگردانی سروش محمدزاده و نویسندگی عباس ریاحی، داستان مبارزی کرد در دهه ۱۹۵۰ در منطقه کردستان را به تصویر میکشد.
در این مقاله از تایم سیتی به بیوگرافی بازیگران سریال سوران از جمله حسام محمودی خواهیم پرداخت. این سریال آخرین نقش بازیگر ۳۷ ساله حسام محمودی است که در این سریال نقش “رستگار” را بازی میکرد.
خلاصه داستان سریال سوران
در خلاصه داستان «سوران» آمده است:
همین الانم باورم نمیشه، همش میگم نکنه یه خواب شیرین باشه که هر لحظه ممکنه ازش بپرم …؟! … خواب نیست همه چی عین واقعیته. من و تو و بچههامون
زمان پخش سریال سوران
سریال سوران در روزهای چهارشنبه و پنجشنبه ساعت ۲۲:۱۵ از شبکه یک سیما پخش می شود.
بیوگرافی هنرپیشه های سریال سوران ؛
در ادامه این مطلب به معرفی و بیوگرافی کوتاهی از بازیگران سریال ایرانی سوران همراه با عکس خواهیم پرداخت.
مصطفی کولیوندی
در پایان زندگینامه بازیگران سریال سوران، به مصطفی کولیوندی از شهر دهلران استان ایلام میرسیم. او فعالیت هنری خود را با بازی در تئاتر آغاز کرد و علاوه بر بازیگری، به کارگردانی نیز مشغول است. او بیش از 10 مقام برتر در جشنواره تئاتر فجر و مقامهای برگزیده بسیاری در جشنواره بینالمللی تئاتر خیابانی مریوان و سایر جشنوارهها کسب کرده است.
مصطفی کولیوندی یکی از پرافتخارترین هنرمندان استان ایلام در حوزه نمایش، به ویژه نمایش خیابانی، است. علاوه بر بازیگری، او به عنوان نویسنده و کارگردان تئاتر نیز شناخته میشود.
مدیا ذاکری
مدیا ذاکری، در تاریخ 1350 در بیجار به دنیا آمد. او در دههی ۷۰ از کلاسهای بازیگری زنده یاد استاد امین تارخ فارغالتحصیل شد. ذاکری تا به حال برای اجراهای درخشانش در جشنوارههای مختلف جوایز بسیاری دریافت کرده است. علاوه بر بازیگری، او در برخی نمایشها به عنوان دستیار کارگردان و دستیار طراحی صحنه حضور داشته است.
ذاکری فعالیت خود را با اجرای تئاتر آغاز کرد و سپس در سال 1390 برای بازی در فیلم “محرمانه تهران” به دوربین رفت. سه سال بعد با بازی در سریال “گاهی به پشت سر نگاه کن” به شهرت رسید.
او در آثاری مانند “لحظه گرگ و میش” در سال 1397، “گاهی به پشت سر نگاه کن” در سال 1393، “امروز” در سال 1392، “محرمانه تهران” در سال 1390 و “دوشیزه” در سال 1381 و نمایشهایی همچون “غوغای دورن”، “پیکره”، “سوگ سیاوش” و “بخت باران” به ایفای نقش پرداخته است.
شاهو شاهمرادی
شاهو شاهمرادی، در تاریخ نهم اردیبهشت سال 1365 در کرمانشاه به دنیا آمد. او دورههای بازیگری خود را در آموزشگاههای ایران به پایان رساند.
او برای اولین بار در فیلم کوتاه “رینگ” به عنوان بازیگر به دوربین رفت و پس از آن با بازی در سریال “رهایم کن” در سال 1401 شناخته شد. شاهمرادی علاوه بر بازیگری، در زمینه تهیه کنندگی و کارگردانی فیلمهای کوتاهی مانند “جدایی” و “مرگ قو” نیز فعالیت دارد.
هلن نقیلو
هلن نقیلو، بازیگر متولد دهه 60، فعالیت هنری خود را با بازی در تئاتر آغاز کرد. او با بازی در فیلم “منفی یک” جلوی دوربین رفت و با بازی در سریال “بی نشان” در سال 1401 شناخته شد.
نقیلو علاوه بر بازی در سریال “بی نشان”، در تئاتر “زیبا” و فیلمهای سینمایی مانند “منفی یک” و فیلمهای کوتاهی مثل “لب مرز”، “پنهانی” و “۱۱ ضربه” بازی کرده است.
توماج دانش بهزادی
توماج دانش بهزادی، بازیگر متولد سال 1359 در کرمان است. وی دانش آموخته رشته بازیگری از دانشگاه آزاد تنکابن و کارگردانی از دانشگاه هنر معماری تهران است و بازیگری خود را از تئاتر آغاز کرده است.
دانش بهزادی برای اولین بار در سال 1398 در فیلم “نگاه خیره” جلوی دوربین رفت و یک سال بعد با بازی در فیلم “خط باریک قرمز” به شهرت رسید. او علاوه بر بازیگری، در زمینه نویسندگی و کارگردانی نیز فعالیت دارد.
توماج دانش بهزادی موفق به دریافت تندیس بهترین بازیگر مرد در بخش بینالمللی از جشنواره بینالمللی تئاتر فجر شده است. او در طول کارنامه هنری خود در فیلمهایی مانند “خط باریک قرمز”، “نگاه خیره”، “آدم کاغذی”، “عروسان”، “کشند”، “شکار نهنگ” و “آدم سوزی” بازی کرده است.
گلنوش قهرمانی
گلنوش قهرمانی، بازیگر متولد دی ماه سال 1370 در تهران است. فعالیت هنری خود را با بازی در تئاتر آغاز کرد. وی در سال 1394 برای بازی در فیلم “دختر” به کارگردانی رضا میرکاری، جلوی دوربین رفت و چهار سال بعد با بازی در فیلم “عنکبوت” به شهرت رسید.
گلنوش قهرمانی سابقه بازی در تئاترهای مختلفی مانند “ادیپ شهریار”، “بین خودمان باشد”، “سمفونی درون بطری”، “از خط زرد فاصله بگیرید” و “پروانه الجزایری” را در کارنامه هنری خود دارد. همچنین در فیلمهایی مانند “گلدن تایم”، “جنایت بی دقت” و “مسیح پسر مریم” نیز بازی کرده است.
علاوه بر بازیگری، گلنوش قهرمانی در زمینه طراحی لباس نیز فعالیت دارد. حضور او در سریال “آمستردام”، نخستین حضورش در شبکه نمایش خانگی است.
مهدی نصرتی
مهدی نصرتی، بازیگر متولد سال 1360 در تهران است. وی دانش آموخته رشته بازیگری بوده و با اجرای تئاتر و عکاسی فیلم، فعالیت هنری خود را آغاز کرده است. نصرتی برای اولین بار در سال 1380، در فیلم روشنایی دشت به کارگردانی محمدرضا وثوقی، جلوی دوربین رفت.
بعد از مدتی فاصله گرفتن از بازیگری، مهدی نصرتی در سال 1398 با بازی در فیلم لباس شخصی به کارگردانی و نویسندگی امیرعباس ربیعی، که در جشنواره فیلم فجر سی و هشتم به نمایش درآمد، در نقش اصلی (یاسر) درخشید. همچنین، مهدی نصرتی در فیلمهای دربست، کوچه ملی و روشنایی دشت نیز بازی داشته است.
مریم کاظمی
مریم کاظمی، کارگردان و بازیگر متولد ۱۳۴۴ در تهران، فارغالتحصیل رشته کارگردانی و بازیگری از دانشگاه تهران است. او دارای مدرک دوره آموزش پانتومیم ژاک لکوک و کارگاههای آموزشی مدیریت تئاتر توسط ویزیتینگ آرتز در ایران و کلاسهای آموزشی مهین اسکویی است.
مریم کاظمی، مؤسس و سرپرست گروه تئاتر مستقل است و در زمینه تئاتر کودک فعالیت میکند. او برنده جوایز متعدد بازیگری، نویسندگی و طراحی از جشنوارههای تئاتری و سینمایی است. علاوه بر این، او عضو هیئت مدیره انجمن بازیگران و کارگردانان خانه تئاتر، نماینده انجمن بازیگران در شورای داوری خانه تئاتر، عضو انجمن بازیگران سینمای ایران و تدریس در دانشکده هنرهای زیبا دانشگاه تهران بوده است.
آسو پاشاپور
آسو پاشاپور در تاریخ سیزدهم مهر ماه سال 1377 به دنیا آمده است. وی دانشجوی رشته تئاتر در دانشگاه هنر و معماری است و بازیگری را از تئاتر آغاز کرده است. در سال 1398، آسو پاشاپور با بازی در سریال ترور خاموش به کارگردانی احمد معظمی به عنوان بازیگر در جلوی دوربین قرار گرفت.
علاوه بر بازیگری در سینما و تلویزیون، آسو پاشاپور در اجرای خیابانی و تئاتر عروسکی نیز فعالیت میکند. وی در سریال ملکاوان به نقش پونه درخشید.
تنیس، بوکس و دیدن فیلم، به خصوص فیلمهای خارجی، از جمله تفریحات و ورزشهای مورد علاقهی آسو پاشاپور هستند.
علیرضا جعفری
علیرضا جعفری، بازیگر متولد پنجم اردیبهشت ماه سال 1373 در تهران است. وی در دوره دبیرستان در هنرستان صدا و سیما درس خوانده و از کودکی فعالیت بازیگری را آغاز کرده است. در دوره 5 تا 15 سالگی، وی در 30 سریال و فیلم مختلف نقشهای متفاوتی را بازی کرده است.
نخستین کار علیرضا جعفری با بازی در فیلم تلویزیونی دیوار کاهگلی ساخته بیژن صمصامی بود. وی با بازی در سریال متهم گریخت در سال 1384 به شهرت رسید. در این سریال، جعفری نقش نوبت لیلی را بازی کرد که در شبکه نمایش خانگی پخش شد.
باید اشاره کرد که علیرضا جعفری، برادرزادهی بازیگر مطرح کشورمان، امیر جعفری است. از دیگر آثاری که وی در آنها به نقشآفرینی پرداخته میتوان به فیلم مهمان مامان اثر داریوش مهرجویی و سریال بچههای خیابان و صیام و تیام اشاره کرد که با بازی در آنها محبوبیت وی افزایش یافته است.
حسام محمودی
حسام محمودی در تاریخ یکم فروردین ماه سال 1365 در تهران به دنیا آمد و دارای مدرک فارغ التحصیلی حقوق قضایی و کارگردانی تئاتر از دانشگاه تربیت مدرس بود. قبل از ورود به دانشگاه، او اصول هنرپیشگی را ابتدا از طریق کلاس بازیگری مهین اسکویی و بعد کارگاه بازیگری امین تارخ آموخت.
حسام محمودی، فعالیت حرفهای خود را با گروه لیو به سرپرستی حسن معجونی آغاز کرد و در نمایشهای جدی به ایفای نقش پرداخت. وی با بازی در فیلم سینمایی “خسته نباشی” در سن 26 سالگی و با بازی در سریال “سایه بان” در سال 1396 به شهرت رسید.
از اعمال هنری حسام محمودی میتوان به نوارد زرد 2، کلبهای در مه، باخانمان، سرگذشت، دل دار، لحظه گرگ و میش، شکوه یک زندگی، گاهی به پشت سر نگاه کن، زعفرانی، غریب، عطرآلود، رمانتیسن عماد و طوبا، اگزما و آستیگمات اشاره کرد.
متأسفانه، حسام محمودی در سن 37 سالگی در منزلش در تاریخ 13 اردیبهشت 1402 به علت ایست قلبی درگذشت. وی متأهل بود و یک دختر به نام هانا داشت.
سریال سوران چند قسمت است؟
سریال سوران در ۱۸ قسمت ۴۵ دقیقهای پخش می شود.
بیشتر بخوانید:
- بهترین سریال های ایرانی
- پربیننده ترین و بهترین سریال های نمایش خانگی ایرانی
- سریال های نمایش خانگی در حال پخش
- بهترین بازیگران دهه هشتادی ایرانی