اخبار فیلم و سریال

صمیمیت علیمردانی و مازیار لرستانی: خودم ساقدوشت میشم

به دنبال ویدیوی تولد مازیار لرستانی، این بار ویدیوی قول علیمردانی به مازیار لرستانی خبرساز شده است. جشن تولد مازیار لرستانی در پردیس سینما چهارسو انجام گرفت که در آن علیمردانی به او قولی داد که در ادامه می بینید.

قول علیمردانی در جشن تولد مازیار لرستانی

جنجال های زیادی به پا کرد که جشن تولد مازیار لرستانی در پردیس سینما چهارسو در بخشی از جشن تولد او گفت:

خودم ساقدوشت میشم.

مراسم افتتاحیه فیلم پسر انسان به کارگردانی سپیده میرحسینی و تهیه کنندگی مشترک سپیده میرحسینی و وحید دلیلی شب گذشته 3 تیر 1402 در پردیس سینمایی چارسو با حضور کارگردان، تهیه کننده، بازیگران و عوامل فیلم برگزار شد.

قول علیمردانی به مازیار لرستانی

در ادامه می توانید ساقدوش عروسی مازیار لرستانی را مشاهده کنید:

در 22 تیر 1401 لرستانی تغییر جنسیت خود را اعلام کرد و گفت که نام مازیار را انتخاب کرده است. این اتفاق با واکنش‌های زیادی از سوی کاربران ایرانی شبکه‌های اجتماعی مواجه شد و اگرچه برخی از «تغییر جنسیت» آن‌ها صحبت کردند، اما فعالان حقوق تراجنسیتی یادآور شدند که باید از «تعدیل جنسیتی» برای چنین رویدادی استفاده کرد.

او گفت:

هویت سابق او مردی بوده که ۵۶ سال ادامه داشته و امیدوار است که بتواند آنرا به درمان برساند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا