
به گزارش سراج24; رضا هاشم زاده دهکردی تولید کننده و عرضه کننده محجبه مشکی و اقلام عفاف و حجاب در گفتگو با خبرنگار سراج24 در خصوص مشکلات اقتصادی در این حوزه گفت: در حوزه صنعت به ویژه در صنعت حجاب و عفاف زیاد وجود ندارد. زمان. افق برنامه ریزی بلندمدت در کشور
وی با اشاره به برنامه های فراوان غرب در زمینه تهاجم فرهنگی، افزود: همانطور که غرب برای تهاجم فرهنگی چشم انداز مشخصی تعریف کرده و بر همین اساس پیش می رود، ما نیز باید چشم انداز و برنامه بلندمدت برای حجاب تعریف کنیم. عفاف و عفاف و بر اساس آن برنامه و در مسیر نزدیک شدن به اهداف لازم در زمینه حجاب پیش برویم.
این تولیدکننده حجاب و عفاف با اشاره به اینکه در حوزه تولید از تولیدکننده حمایت نمی شود، تصریح کرد: مشکلاتی که در حوزه تولید مشکی و سایر نیازهای حجاب وجود دارد باید کاهش یابد تا اقشار مختلف با درآمدهای متفاوت. سطوح می توانند باید حجاب و عفاف مناسب داشته باشند و از این حیث دولت می تواند با سیاست های تشویقی از جمله اختصاص یارانه به تولیدکنندگان و عرضه کنندگان حمایت کند.
هاشم زاده دهکاری با اشاره به اینکه تنها یک کارخانه تولید چادر مشکی در کشور وجود دارد، گفت: تمامی تجهیزات و ماشین آلات صنعتی مورد نیاز برای تولید چادر مشکی و اقلام حجاب و عفاف از مواد اولیه گرفته تا چرخ خیاطی و انواع اقلام مورد نیاز. . چرخ، سوزن، نخ و غیره آنها خارجی هستند و تولیدکننده باید آنها را با دلار آزاد بخرد که به هیچ وجه مقرون به صرفه نیست و در شرایط فعلی خرید این اقلام حتی برای یک کارگاه امکان پذیر نیست، بنابراین حمایت های دولتی باید بیش از برداشت باشد. از قبل قرار دهید
وی با اشاره به اینکه قیمت چادر متاثر از قیمت مواد اولیه، دستمزد خیاطی و سود منظم بازار است، ادامه داد: برای تامین صنایع مرتبط با تولید چادر و اقلام حجاب باید در تولید به خودکفایی برسیم. تجهیزات اساسی اعم از چرخ های صنعتی در کشور یا یارانه دولتی برای واردات چرخ و سایر ملزومات باید تخصیص یابد که از قیمت تمام شده آنها کاهش می یابد و تولید کننده می تواند چرخ خیاطی و سایر تجهیزات مورد نیاز را خریداری کند.
* مالیات بر عرضه محصولات حجاب و عفاف کاهش یابد.
هاشم زاده دهکردی خاطرنشان کرد: مالیات های بالا از دیگر مواردی است که در حوزه اقتصاد حجاب و عفاف باید مورد توجه قرار گیرد، زیرا حجاب فروشان مالیات بالایی می پردازند در حالی که به عنوان مثال لوازم آرایشی و بهداشتی مالیات ناچیز و سود زیادی دارد. موازنه مالیات استانی در حوزه حجاب و عفاف باید رعایت شود تا گرایش به توزیع آن توسط فروشندگان افزایش یابد و از مهاجرت فعالان این حرفه به سایر مشاغل و مشاغل جلوگیری شود.
وی با مقایسه خیاطی با سایر مشاغل افزود: بیمه نشدن خیاطان به دلیل سختی کار و خستگی مفرط از دیگر مشکلات اقتصاد حجاب و عفاف، حمایت از خیاطان و بیمه شدن آنها با هزینه مناسب است. می تواند کمک زیادی به چرخاندن چرخ این صنعت کند زیرا خیاط ها در معرض آسیب های ناشی از کار مانند ساییدگی زانو، گردن، مچ دست و مفاصل هستند و باید به عنوان کارمند سایر افراد تحت درمان قرار گیرند و در پایان عمر کاری خود مستمری دریافت کنند. حرفه ها
تولیدکننده و عرضه کننده محجبه مشکی، حجاب و محصولات عفاف یادآور شد: نبود زمینه ای برای تولید حجاب و محصولات عفاف، نبود نمایشگاه های تخصصی در این زمینه و نبود نشریات تخصصی مرتبط با حوزه حجاب و عفاف و محصولات آن از دیگر مشکلاتی است که در مسیر تولیدکنندگان این بخش قرار دارد و با توجه به این موارد می توان بسیاری از مشکلات را حل کرد.