اخبار فیلم و سریال

بالاخره تکلیف قالی‌های گران‌قیمت مفقود شده سعد آباد چه شد؟

به گزارش گروه فرهنگی تایم سیتی، «حذف و مفقود شدن قالیچه های نفیس دستبافت از ساختمان حافظیه کاخ سعد آباد» یکی از خبرهای مخوف رسانه های کشور در روزهای اخیر بوده است. بازتاب های بسیاری و برخی جریان ها انگشت اتهام را به سوی دولت سیزدهم نشانه رفتند. اقدامی که واکنش سخنگوی دولت را در پی داشت.

ضرغامی: امنیت در پی ماجرای گم شدن فرش های کاخ سعدآباد است

«علی بهادری جهرمی» در حاشیه سومین نشست حکومت نظامی در خرداد با مطرح شدن موضوع فرش های مفقود شده از کاخ سعد آباد، از تلاش برخی افراد و رسانه ها برای انحراف افکار عمومی ابراز تعجب کرد. . نظری در این باره داد و گفت: دولت 13 به دلیل فساد و پرونده های میدانی «مانده فساد را دنبال می کند و شکایت می کند و موضوع را پیگیری می کند، خودش متهم است و از رسانه ها می خواهیم کمک کنند تا بفهمیم شاکی کیست و کیست. متهم است».

آغاز تاریخ فرش.

عمارت حافظیه که بین سالهای 1353 تا 1355 به بهره برداری رسید، در ضلع جنوبی مجموعه فرهنگی تاریخی کاخ سعد آباد قرار دارد و محل برگزاری جلسات ریاست جمهوری و پذیرایی و دیدار رهبران سیاسی و شخصیت های دیپلماتیک کشورهای خارجی است. ، جایی که اشیاء و کالاهای نفیس و گرانبها در آن نگهداری می شود.

پیشنهاد کاربران تایم سیتی:  زمان پخش سریال ترکی تردید از جم سریال + زمان تکرار سریال

در روند ساماندهی و مدیریت دوره ای املاک مذکور که ورود و خروج آنها تابع استانداردهای نظارتی خاص و منوط به صدور مجوزهای لازم است، مفقود بودن دو ورق فرش ابریشمی کوچک و جزئیات از 48 فرش نفیس که تصاویر آنها در بروشور مجموعه در سال 2019 موجود است بزرگترین فرش های ثبت شده جهان با لیست اموال مطابقت ندارند.

LED ها خاموش

اما عدم تطابق فهرست کالاها با اشیای موجود در ودیعه تنها به فرش ها محدود نمی شد و 16 تلویزیون ال ای دی و ال سی دی نیز وجود نداشت. در حالی که نتایج تحقیقات اولیه نشان می دهد که در مقطعی و به دلایل نامعلومی از فروش اموال مذکور جلوگیری شده و ساختمان مذکور پس از آخرین فروش در شهریور 1392 تا زمانی که ملک مذکور تلف شده است پلمپ شده است!

بر خلاف آنچه در روزهای اخیر مطرح شده بود که نهاد ریاست جمهوری به محض دریافت اولین گزارش در پایان سال 1398 بررسی های لازم را انجام داد، یک منبع آگاه به خبرنگار ایرنا از عدم پاسخگویی مسئولان پشتیبانی و مردمی خبر داد. خدمات ریاست جمهوری در این زمینه باعث نظارت شد که موضوع از طریق مراجع انتظامی و قضایی حل شده است.

فرش ها کجا رفتند؟

صرف نظر از بی احتیاطی و سهل انگاری در استفاده از سیستم های حفاظتی و حفاظتی ساختمان مذکور به عنوان مرکز ویژه و حساسی که مقامات ارشد کشور در آن تردد می کنند و دارایی های بیت المال در آن نگهداری می شود که از مصادیق بی توجهی به مسئولیت است و می توان تحت تعقیب قرار گرفت، شنیده ها خبرنگار ایرنا از انتقال فرش های نفیس به مکانی خاص در خارج از کشور می گوید.

پیشنهاد کاربران تایم سیتی:  تریلر دوم انیمه پرطرفدار One Piece Live-Action منتشر شد + تاریخ پخش

ارزش مالی فرش

زیرا با توجه به تنظیم شرایط و نحوه انتخاب و حدود وظایف و مسئولیت های متولی دارایی های دولتی، استخراج این نوع دارایی ها و اشیاء از مجتمع های اداری تابع ضوابط خاصی و با هماهنگی بخش های مختلف مانند ادارات دولتی، امنیت، مقررات و سایر ادارات مرتبط و همچنین با توجه به ابعاد و ابعاد و تعداد زیاد فرش ها و وجود دوربین های مدار بسته، حذف آن ها بدون نظر افراد صاحب نفوذ امکان پذیر نبود. . و در یک نقطه

بر خلاف ادعای «علی اصغر مونسان» وزیر میراث فرهنگی در دولت قبل که گفته بود اگر فرش های گمشده در سعدآباد ارزش تاریخی داشت در موزه نگهداری می شد، کارشناسان ارزش این قالی ها را برآورد کرده اند. فقط 10 قالی نفیس که یکی از آنها مربوط به دوره قاجاریه است به ریال قیمت سال 1400 و با در نظر گرفتن قدمت و نوع طرح و هنرستان و خصوصیات ظاهری آن مبلغی معادل 127 برآورد کرده است. میلیارد تومان

9 متهم جلوی میز دادگاه

بر اساس آخرین رصد خبرنگار ما، پرونده این حادثه عجیب با 9 متهم که تعدادی از آنها از بستگان یکی از مقامات عالی دولت قبل هستند، تحت عنوان «اختلاس، خیانت در امانت، سرقت» است. و تصرف غیرقانونی دارایی های دولتی، طبق قانون افزایش مجازات ها. عاملان ارتشاء، اختلاس و کلاهبرداری در یکی از مراجع ویژه قضایی تحت تعقیب قرار دارند.

انتهای پیام/

به این مطلب چه امتیازی میدی؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا